24/7 Storingsdienst voor problemen met padelverlichting

Armatuur kapot? Stroomstoring? Valt de verlichting uit? Bij defecten, storingen en andere calamiteiten komen we het oplossen. Binnen én buiten kantoortijden, als het moet zelfs midden in de nacht. Je kunt ons altijd bereiken.

Calamiteit binnen kantoortijden

Is er een probleem met je padelverlichting, hapert de stroomvoorziening, is er schade aan een armatuur? Neem dan contact met ons op om een reparatie in te plannen.

Indien nodig komen we binnen 2 werkdagen langs om de situatie te verhelpen. Onze eigen armaturen kunnen we (binnen Nederland) op locatie repareren, vaak binnen één uur. Bij armaturen van andere leveranciers is dit niet altijd mogelijk. Maar we zoeken altijd naar de beste oplossing, net zolang tot je verlichting weer brandt.

Ben je nog geen klant bij ons? Geen probleem. Ook dan helpen we je bij storingen of defecten.

  Spoedreparatie buiten kantoortijden

  Valt de stroom opeens uit, een dag voordat je padeltoernooi begint? Ontdek je zaterdagochtend een defect armatuur? Of is er een andere calamiteit die snel verholpen moet worden?

  Vul onderstaand formulier in, dan hebben we alle belangrijke gegevens. Na het invullen krijg je toegang tot ons spoednummer.

  Let op: bel dit nummer alleen voor spoedreparaties die niet kunnen wachten tot de volgende werkdag. Dit is bijvoorbeeld bij:

  • Onveilige situaties
  • Stroomstoringen
  • Defecte of (zwaar) beschadigde armaturen
  • Andere noodsituaties die direct verholpen moeten worden