Aanvullende diensten voor padelbanen

Onze expertise gaat verder dan padelverlichting. We adviseren en ondersteunen je met plezier bij andere elektrotechnische werkzaamheden: de aanleg van zonnepanelen bijvoorbeeld, of installatie van domotica. En wil je je armaturen laten reinigen? Een geluidswal laten plaatsen? Of eerlijk advies over je verlichting? Doen we ook.

Elektrotechnische diensten voor padelbanen

Het liefst maken we van elke padelbaan de béste padelbaan. Daarom kun je niet alleen bij ons terecht voor topkwaliteit padelverlichting, maar ook voor alle elektrotechnische werkzaamheden op en rond de padelbaan. Denk aan:

  • Plaatsen van zonnepanelen
  • Aansluiten van WiFi-punten
  • Plaatsen van een camera- of beveiligingssysteem
  • Installatie van slimme bediening (domotica)
  • Integratie van verlichting op het Lumosa-systeem
  • Aanleg van elektrotechnische installatie of buitenkast

We adviseren je over de slimste oplossingen, zoeken de mogelijkheden binnen je budget en regelen het complete proces. En we gaan pas weg als alles 100% werkt.

Verhuur hoogwerkers

We hebben speciale hoogwerkers die ondervloeren niet beschadigen en door smalle deuropeningen passen. Deze gebruiken we zelf, maar je kunt ze ook huren. Handig als je zelf onderhoud of kleine reparaties wil doen. De huur is inclusief breng- en haalservice. Interesse? Neem contact op om een datum te plannen.

Professioneel advies en lichtplan op maat

Wil je eerlijk en deskundig advies over de verlichting voor je padelbaan? Twijfel je welke armaturen geschikt zijn, of hoeveel je er nodig hebt? Ben je niet tevreden over je huidige verlichting? Of wil je verduurzamen met behulp van onze armaturen, met de zuinigste led-verlichting op de markt?

We komen bij je langs voor een compleet advies en lichtplan op maat. We luisteren naar je wensen, houden rekening met je budget en maken een persoonlijk lichtontwerp voor de allerbeste padelverlichting.

Glasbewassing en armatuur reiniging bij Padelverlichting

Stof, neerslag en vuil verzamelen zich op een armatuur. Dat ziet er niet alleen onprofessioneel uit, uiteindelijk heeft het ook effect op de lichtkwaliteit en gelijkmatigheid. 

Voor optimale verlichting is regelmatige reiniging van de armaturen dan ook noodzakelijk. Heb je geen tijd om dit klusje zelf te doen? Wij komen langs op afspraak met ons TeleWash-systeem. Hiermee bereiken we elk armatuur en maken we het weer blinkend schoon.