Reparaties en installaties

Reparaties en installaties van Padelverlichting

We hebben alle expertise in huis voor installaties en reparaties van onze armaturen. Met professioneel materieel komen we op locatie voor de aanleg en elektravoorziening van de padelverlichting. En goed om te weten: we aarden padelkooien volgens de NEN-1010 en de NEN-3140 zodat je padelbaan nu al in orde is voor toekomstige KIWA-keuringen.

Installatie van armaturen op padelbanen

We plaatsen en installeren onze armaturen zelf van A tot Z. Altijd volgens de NEN-1010 normering, zodat je nu al klaar bent voor KIWA-keuringen in de toekomst. We beschikken over alle benodigde machines en apparatuur voor een zorgeloos installatieproces. Graafwerkzaamheden, kabels trekken, aansluiting op het hoofdgebouw en zelfs plaatsen van een straatkast voor de elektravoorziening: wij regelen het voor je. Professioneel, zorgvuldig en zonder schade aan je baan of de omgeving. 

Laat je de installatie liever door een andere partij uitvoeren? Dat mag natuurlijk ook. De ervaring leert echter dat installatie door ons vaak de goedkoopste optie is. Bovendien staan wij dan garant voor de complete installatie en kunnen we je eenvoudig helpen bij toekomstige aanpassingen of uitbreidingen.

Storingen en reparaties aan onze armaturen

Is er een storing of probleem aan één van onze armaturen? Dan verhelpen we dat zo snel mogelijk. We hebben alle onderdelen op voorraad waardoor wij ernaar streven reparaties binnen 2 werkdagen te kunnen uitvoeren. Bovendien zijn onze armaturen reparatievriendelijk ontworpen: we kunnen de reparatie direct op locatie uitvoeren, waar andere partijen een armatuur vaak moeten demonteren, elders repareren en dan weer installeren.  

Bij storingen staan we dag en nacht klaar met advies en (binnen Nederland) zelfs spoedreparaties. Lees hier alle informatie over onze storingsdienst.

Reparaties bij andere merken en verouderde modellen

Zelf kiezen we bewust voor duurzame productie. Dit betekent onder meer dat alle onderdelen in onze armaturen minstens 15 jaar in productie blijven. Reparatie van verouderde modellen is dus geen probleem, ook niet in de toekomst.

Heb je een defect armatuur van een ander merk? Soms kunnen we dit voor je repareren. Is dat niet mogelijk, dan zoeken we samen naar een andere oplossing om je padelbaan weer optimaal te verlichten.