Over Padelverlichting

Alles begint bij één vraag: hoe kan het beter? Met dat uitgangspunt hebben wij padelverlichting opnieuw uitgevonden. We maakten het slimmer, zuiniger, duurzamer en mooier. Het is een stap naar de toekomst. Een toekomst waarin we slim omgaan met energiegebruik, dichtbij huis produceren en kiezen voor de beste prestaties en levensduur. Wij maken die toekomst nu al mogelijk voor elke padelbaan in Nederland en daarbuiten. Benieuwd naar ons bedrijf? Neem een kijkje achter de schermen:

Padelverlichting 2.0

In 2020 begonnen we met de ontwikkeling van onze padelverlichting. En we wilden geen stap vooruit ten opzichte van de concurrentie, maar een sprong. Met een dream team vol specialisten in padel, lichtberekeningen, domotica en verlichtingstechniek ontwikkelden we armaturen die onze ambities konden waarmaken. Energiezuinig. Eenvoudig te repareren. Perfect gelijkmatig licht. Nauwelijks omgevingshinder. Superieure prestaties.

En ook: duurzaam in ieder opzicht. Dankzij Europese productie voorkomen we hoge CO2-uitstoot door transport uit Azië, onze LEDs zijn de beste die de markt te bieden heeft en bij reparaties vervangen we uitsluitend het defecte onderdeel – wat we altijd op voorraad hebben. Die reparaties doen we trouwens gewoon op locatie, want ook dat scheelt vervoerskosten en uitstoot.

Het team achter Padelverlichting

Met ons team van 3 specialisten, 1 administratief medewerker en 4 ondersteunende monteurs krijgen we veel voor elkaar. We stellen ons graag aan je voor.

Marco van Vaneveld, founder

Was sinds 2010 werkzaam in onderhoud en (de)montage van openbare verlichting en is een technisch alleskunner op dit gebied. Zijn grootste ergernis? Armaturen die je niet kunt repareren, maar alleen vervangen. Allesbehalve duurzaam. Marco is trouwens ook expert in domotica. En o ja – óók nog een geboren ondernemer. Toen hij op een padelbaan de kwaliteit van de verlichting zag, besloot hij dat het beter moest. Al zijn expertise kwam samen in één idee: Padelverlichting.nl.

Marco is verantwoordelijk voor de armaturen. Hij zoekt innovaties, houdt toezicht op de kwaliteit en is het aanspreekpunt bij storingen of problemen.

Wesley Sprik, mede-eigenaar

Onuitputtelijk positief, een echte organisatieheld en 20 jaar ervaring als bedrijfseigenaar en projectleider: met die kwaliteiten krijg je veel voor elkaar. Marco had het idee en de technische expertise, Wesley had de kennis en scherpe inzichten in ondernemerschap en productie. Met zijn ‘gewoon doen’-mentaliteit bedenkt hij voor elk probleem een oplossing – alles om échte verandering te realiseren bij padelbanen over de hele wereld.

Wesley is verantwoordelijk voor de planning en werkvoorbereiding.

Luciano Asuni, technicus

Een technicus en econoom in één, dat is Luciano. Al jaren is hij expert op het gebied van elektrotechnische verduurzaming. Die specialisatie is een ideale match met Padelverlichting.nl. Luciano kan als geen ander klantwensen vertalen naar een technisch én financieel passend voorstel. En hij ziet mogelijkheden voor verduurzaming waar anderen niet eens aan denken.

Luciano verzorgt alle elektrotechnische installaties.

Manon Snoeks, administratie

Manon mailt, belt, regelt, organiseert en agendeert. Op kantoor zorgt zij ervoor dat er nooit dubbele afspraken staan, alles tijdig geleverd is en wij met de juiste spullen bij de goede klant staan. Ze is ook het eerste aanspreekpunt voor onze klanten.

Werken met enthousiasme

Als één eigenschap ons team kenmerkt is het enthousiasme. We werken met plezier en zijn blij als we écht verschil maken met onze armaturen en diensten. Elke klant kan rekenen op persoonlijke aandacht en doordacht advies. Onze focus ligt namelijk niet op verkopen, maar op de allerbeste service. Dat maakt ons blij – en onze klanten ook.

Kunnen we iets voor je doen?

Ons team staat voor je klaar. We adviseren en ondersteunen je graag bij:

  • Keuze en aanschaf van nieuwe armaturen
  • Gepersonaliseerd lichtplan voor je padelbaan
  • Reparaties en oplossen van storingen
  • Elektrotechnische installaties op en rond de padelbaan
  • Graafwerkzaamheden
  • Installatie van o.a. zonnepanelen, beveiliging en wifi-punten
  • Integratie met domotica (slimme verlichting)
  • Spoedreparaties of andere calamiteiten
  • Glasbewassing en armatuur-reiniging