Duurzame LED-armaturen voor padelbanen

Laat je padelbaan verlichten met onze unieke LED-armaturen. Wat ze zo bijzonder maakt? Ze zijn duurzaam, energiezuinig en reparatievriendelijk. Voor de ontwikkeling werkten we samen met padelspelers, -bouwers en -monteurs en experts in lichtberekeningen. Met behulp van hun expertise wilden we het ideale armatuur ontwerpen. En dat is gelukt.

Onze verlichting maakt het verschil

We ontwikkelden onze armaturen met ongekende precisie en aandacht voor kwaliteit. Ieder detail moest perfect: van betrouwbaarheid en lichtsterkte tot bedieningsgemak en kleur. We selecteerden ieder onderdeel even zorgvuldig, en gebruiken uitsluitend materialen van de beste A-merken. Het resultaat is een productserie van armaturen die een aanwinst zijn voor elke padelbaan.

Onze padelverlichting is niet alleen van hoge kwaliteit – het is ook een duurzame keuze. LEDs zijn zeer energiezuinig en garanderen een lange levensduur, waarmee je energie- en vervangingskosten bespaart. En we kiezen voor productie in Europa, waarmee we bijdragen aan eerlijke arbeidsomstandigheden en beperking van CO2-uitstoot.

De unieke voordelen van onze armaturen

✔ Perfect gelijkmatige verlichting van elke baan

✔ Niet verblindend voor sporters, toeschouwers of omwonenden

✔ Onderhoudsvriendelijk en eenvoudig ter plekke te repareren

✔ Voldoen ruim aan de eisen van de KNLTB

✔ Slechts één armatuur nodig per lichtmast

✔ Van aluminium: dus roestvrij, water- en UV-bestendig

✔ In Europa geproduceerd

✔ Verrassend scherp geprijsd

✔ Leverbaar in de gehele EU

Bekijk onze padelverlichting

We verkopen 3 types armaturen: Klasse 1, 2 en 3. De meeste klanten kiezen voor Klasse 1 of 2 armaturen, eventueel gecombineerd met een Dali-controller om de verlichting dimbaar te maken.

Klasse III

 • Voor training en recreatie

Het instapmodel armatuur. Betrouwbaar en betaalbaar, en van dezelfde kwaliteit en duurzame materialen als de Klasse 2 en Klasse 1 modellen. Dit armatuur heeft een lichtsterkte van 200 Lux, genoeg voor padeltrainingen en recreatief spelen. In de praktijk kiezen veel klanten voor een Klasse 2 armatuur met dimmer, omdat dit meer flexibiliteit biedt.

Klasse II

 • Voor training en recreatie
 • Voor wedstrijden op regionaal of landelijk niveau
 • Dimbaar
 • Standaard met 1/10V driver
 • Optioneel met Dali 2 driver
 • Te besturen met Casambi, Playtomic, Lumosa en Perfect Play

Ons meest verkochte armatuur, geschikt voor alle binnen- en buitenbanen. Geliefd bij baanhouders, spelers en toeschouwers vanwege de egale lichtverdeling en prettige lichtsterkte van 300 Lux. Dankzij de asymmetrische lens en horizontale plaatsing zorgen deze armaturen altijd voor een mooi uitgelichte baan, waar de lichtmasten ook gepositioneerd zijn.

Klasse I

 • Voor topsport en toernooien
 • Voor wedstrijden op internationaal niveau
 • Dimbaar
 • Standaard met Dali 2 driver
 • Te besturen met Casambi, Playtomic, Lumosa en Perfect Play

Hét armatuur voor padelbanen waar absolute topkwaliteit vereist is. Heldere, gelijkmatige verlichting die de sporters en toeschouwers niet verblindt. Met een lichtsterkte van 500 Lux is elke hoek van de padelcourt optimaal uitgelicht en klaar voor padelrally’s op topniveau. Een lichtsterkte van 700 Lux is mogelijk op aanvraag. We leveren dit armatuur standaard inclusief Dali-controller zodat hij dimbaar is. Vraag gerust naar de mogelijkheden.